Kies je team

Oefenwedstrijd Heino – Heeten 11 uur

A.s. zondag speelt Heino 1 een oefenwedstrijd tegen Heeten 1 om 11 uur op ons sportpark. Komt u onze mannen aanmoedigen? Ons clubhuis zal geopend zijn tot ca. 14 uur.

 

Uw oude papier bij VV Heino brengen, zie hier de planning…

OUD PAPIER-LOGOOp elke eerste zaterdag van de maand geeft de vv Heino u de mogelijkheid om  oud papier in te zamelen. Met drie grote containers en een aantal vrijwilligers van de vereniging staan wij bij Sportpark “De Kampen” op de parkeerplaats om uw papier in ontvangst te nemen. Inname tussen 08.45 en 11.30 uur.

Biologische varkenshouders sponsoren vv Heino

Onlangs werd er een mooi en wellicht uniek sponsorcontract getekend. Zes biologische varkenshouders sponsoren, samen met hun afnemer De Groene Weg, het 2e  elftal van voetbalvereniging Heino. Initiatiefnemer van het sponsorcontract is Taco Reimert; leider van voetbalvereniging Heino 2 met een hart voor de biologische varkenshouderij.

Lees verder

Ondertussen in Wroclaw (Polen)

Afgelopen donderdagochtend om 07.00u vertrokken Heino D1 en C1 naar het Eurosportring toernooi in Wroclaw Polen. Na een voorspoedige reis kwamen de boys rond 18.00u aan op bestemming. Vandaag speelden beide teams hun eerste 2 wedstrijden. D1 won de 1e met 2-1, en de 2e met 9-0, opvallend was de scoringsdrift van gastspeler uit D2, Ozzy Roesink. Hij rammelde er maar even 4 in! ⚽️⚽️⚽️⚽️
C1 was iets minder gelukkig, zij wonnen hun eerste wedstrijd met 1-0 en verloren hun 2e met 0-1 uit een zondagsschot. 
Wordt vervolgd!

Sportpark gesloten tussen 19.00u en 07.00u

Een Gemeentelijke verordening bepaalt dat ons sportpark, gedurende de maand juli, na 19.00u is gesloten. De buurt is door de Gemeente medegedeeld dat bij gebleken overtreding hiervan en ervaren overlast de politie kan worden ingeschakeld.

Even geen voetbal…….. fijne vakantietijd!

Met de ‘regelvrijdag’ voor de jeugd als laatste grote verenigingsactiviteit komt er zo langzamerhand een einde aan het voetbalseizoen 2014-2015. Dat betekent nog niet dat alles gereed is…

Lees verder

Inleveren leidersjas

Leiders die hun leidersjas inleveren moeten hun IBAN rekeningnummer doorgeven voor het terugstorten van de borg

D-Kamp 2015 nog steeds analoog

Zaterdagmiddag regende het pijpenstelen tussen twaalf en twee uur. Een forse streep door de rekening van het D-Kamp. Kampoudste Jordy Boerdijk toonde aan dat hij na vele jaren genoeg ervaring heeft om ook tijdens een regenbuitje 60 kinderen bezig te houden. Dat deed hij met het al oude Bingo-spel. Zijn onnavolgbare presentatie-technieken hielden alle kinderen in opperste spanning op het puntje van hun stoel. Een prestatie van formaat: In een tijd waarin de meeste kinderen ieder weekend zolang mogelijk passief achter een beeldscherm liggen te labbekakken, werd ze tijdens het D-kamp geen moment rust gegund.

Lees verder

Geslaagde klusdag

Afgelopen zaterdag zijn er allerlei klussen op ons mooie sportpark gedaan tijdens de inmiddels bijna traditionele vv Heino-klusdag.

Lees verder

vv Heino overhandigt cheque aan Vrienden van De Tippe

Afgelopen zaterdag heeft voorzitter Peter Vervloet namens vv Heino een cheque van 239,50 euro overhandigd aan de stichting Vrienden van De Tippe.

Lees verder

Mark Bruggink vrijwilliger van het jaar

Op het slotfeest van vv Heino is als opvolger van Herman Kortstee door de leden Mark Bruggink verkozen tot vrijwilliger van het jaar. Op de tweede plaats…..

Lees verder