Kies je team

Sportpark gesloten tussen 19.00u en 07.00u

Een Gemeentelijke verordening bepaalt dat ons sportpark, gedurende de maand juli, na 19.00u is gesloten. De buurt is door de Gemeente medegedeeld dat bij gebleken overtreding hiervan en ervaren overlast de politie kan worden ingeschakeld.

Op donderdagavond 25 juni en 2 juli clubhuis open

Nog even zin om bij te praten of de vakantie in te luiden? Kom dan 25 juni en 2 juli ‘s avonds naar ons clubhuis. Daarna zijn we echt vier weken dicht………

Even geen voetbal…….. fijne vakantietijd!

Met de ‘regelvrijdag’ voor de jeugd als laatste grote verenigingsactiviteit komt er zo langzamerhand een einde aan het voetbalseizoen 2014-2015. Dat betekent nog niet dat alles gereed is…

Lees verder

Inleveren leidersjas

Leiders die hun leidersjas inleveren moeten hun IBAN rekeningnummer doorgeven voor het terugstorten van de borg

D-Kamp 2015 nog steeds analoog

Zaterdagmiddag regende het pijpenstelen tussen twaalf en twee uur. Een forse streep door de rekening van het D-Kamp. Kampoudste Jordy Boerdijk toonde aan dat hij na vele jaren genoeg ervaring heeft om ook tijdens een regenbuitje 60 kinderen bezig te houden. Dat deed hij met het al oude Bingo-spel. Zijn onnavolgbare presentatie-technieken hielden alle kinderen in opperste spanning op het puntje van hun stoel. Een prestatie van formaat: In een tijd waarin de meeste kinderen ieder weekend zolang mogelijk passief achter een beeldscherm liggen te labbekakken, werd ze tijdens het D-kamp geen moment rust gegund.

Lees verder

Geslaagde klusdag

Afgelopen zaterdag zijn er allerlei klussen op ons mooie sportpark gedaan tijdens de inmiddels bijna traditionele vv Heino-klusdag.

Lees verder

vv Heino overhandigt cheque aan Vrienden van De Tippe

Afgelopen zaterdag heeft voorzitter Peter Vervloet namens vv Heino een cheque van 239,50 euro overhandigd aan de stichting Vrienden van De Tippe.

Lees verder

Mark Bruggink vrijwilliger van het jaar

Op het slotfeest van vv Heino is als opvolger van Herman Kortstee door de leden Mark Bruggink verkozen tot vrijwilliger van het jaar. Op de tweede plaats…..

Lees verder

Succesvolle 40e editie Sportreal

Met vooraf het Wilhelmus, de reünie van oud leiders en achteraf de benoeming van Gait Groot Beumer tot lid van verdienste van de vv Heino is de 4oe editie van…..

Lees verder

Twaalfde editie PompCup verloopt succesvol

Het is weer ouderwets gezellig op de PompCup en zo langzamerhand spitst de sportieve strijd zich toe op de finales. Gisteren was het eindelijk zover, de PompCup……

Lees verder

D3 kampioen!!!

De competitie zit erop en de allerlaatste kampioen is D3 geworden. In de uitwedstrijd tegen koploper Be Quick ’28 moest er…….

Lees verder

Heino 1 sluit debuutjaar af met mooi afscheid van hoofdtrainer Marc Lobbert

Op een dag dat Heino 2 op een spectaculaire wijze zich weet te handhaven in de reserve hoofdklasse en Heino 8 evenzo via strafschoppen het kampioenschap helaas net mist, heeft Heino 1 op een mooie wijze haar debuutjaar in de 1e klasse afgesloten met een 8e plaats en een fantastisch afscheid van hoofdtrainer Marc Lobbert. Het was……

Lees verder