Kies je team

Kantine gesloten op 2e paasdag

De kantine is gesloten op maandag tweede paasdag.

De kantinecommissie

Geweldig bedrag voor sponsoractie Hart van Salland

Op uitnodiging van Rabobank Salland waren wij 15 april aanwezig in de Schouwburg in Deventer. De zaal was flink gevuld met verenigingen, stichtingen en goede doelen in de categorieën Cultuur, Sport en Maatschappij. Vanuit de actie Hart voor Salland heeft de Rabobank een totaalbedrag van EUR 100.000,- aan coöperatief dividend verdeeld onder de aanwezigen.
VV Heino kreeg van de leden, vrienden en dorpsgenoten maar liefst 184 stemmen. Dit aantal was goed voor een bijdrage van EUR 708,40!
Geweldig, allen hartelijk dank hiervoor. Het geld komt ten goede aan de club en we zullen zoeken naar een goede bestemming. Volgend jaar wordt deze actie herhaald en we hopen dan, met jullie hulp, op een nog beter resultaat. Dank jullie wel!