Heino Sport oktober is uit! - Voetbalvereniging Heino

Heino Sport oktober is uit!

Heino Sport oktober is uit!

7 oktober 2020 12:00

Dorien

Heino Sport, clubblad oktober is uit, met aandacht voor de Sallandse Voetbal2daagse, de loterij, verslag van eerste dubbele editie OnderOnstoernooi, rondje langs de velden, berichten van het bestuur en meer ...

Heino Sport oktober is uit!

Heino Sport, clubblad oktober is uit, voorzitter Arjen Stegeman brengt de gebruikelijk updates vanuit het bestuur en er is aandacht voor de verloting die op 11 oktober plaats zal vinden en voor de Sallandse Voetbal2daagse in de herfstvakantie. Daarnaast doet onze razende reporter Jessica verslag van de zeer geslaagde eerste dubbele editie van het OnderOnstoernooi en is zij in gesprek met twee boegbeelden van het Heinose damesvoetbal. In de rubriek Meer dan voetbal zijn we op bezoek bij ons lid van verdienste Linda Bruggink en ten slotte worden de nieuwkomers in de 1e klasse E weer zoals ieder jaar even voorgesteld in het Rondje langs de velden. 

Namens de redactie veel leesplezier en lijkt het je leuk om ook eens een stuk te schrijven of mee te werken in de redactie laat het ons weten!
We wensen jullie alvast veel leesplezier!

Volgende deadline 2 december, stuur je verhaal naar clubblad@vvheino.nl


voorkant_2020-2021_heinosport_50-1.JPG

Delen

Lees meer over:
Clubblad Heino Sport vvheino

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!