Zondag uit naar Hoogeveen

21 januari 2023 11:45

TB

Heino 1 hervat zondag de competitie met een uitwedstrijd tegen Hoogeveen.

Heino speelde op 28 augustus de allereerste wedstrijd in de 4e divisie ook tegen titelkandidaat Hoogeveen. Heino hield 90 minuten knap stand, maar moest diep in blessuretijd toch capituleren toen Louis Vijfhuizen de 0-1 binnenkopte. De eerste wedstrijden daarna had Hoogeveen het lastig, maar daarna kwam de ploeg van trainer Nico Haak goed op stoom. De laatste nederlaag dateert dan ook van 18 september; van de 11 wedstrijden die de Drentenaren daarna speelden, werden er 8 gewonnen, waarvan een aantal met grote cijfers. Met maar liefst 46 doelpunten voor is Hoogeveen dan ook met afstand de meest productieve ploeg in de 4e divisie A. De ploeg staat nu op een derde plaats, met vier punten achterstand op koploper HBS. Hoogeveen ging dan ook met een prima gevoel de winterstop in. Datzelfde geldt echter ook voor Heino. Na een moeizame start heeft de ploeg van Martijn de Vogel zijn draai in de 4e divisie gevonden en heeft de ploeg laten zien het iedere tegenstander moeilijk te kunnen maken. De twee oefenwedstrijden die in de aanloop naar dit duel werden gespeeld gingen helaas verloren (3-2 tegen SVZW en 4-3 tegen Berkum), maar Heino kan met opgeheven hoofd naar Hoogeveen gaan.

De wedstrijd begint om 14.00 uur op sportpark Bentinckspark. Voor de thuisblijvers is de wedstrijd live te volgen via het Youtubekanaal van Hoogeveen.
Bron: Foto van vv Hoogeveen