Facebook Toestaan Niet toestaan

SJC - vv Heino 1 (zon)

SJC - vv Heino 1 (zon)

Heino speelt komende zondag de uitwedstrijd tegen SJC. De ploeg uit Noordwijk doet volop mee in de strijd om de titel: met 45 punten uit 23 wedstrijden is de achterstand op koploper Hoogeveen slechts 2 punten. Heino speelde na de uitstekende overwinningen op Westlandia en Zouaven afgelopen weekend tegen Alcides een mindere wedstrijd, maar wist gelukkig wel de volle buit binnen te halen. Daardoor is de ploeg van Martijn de Vogel opgeklommen naar de 10e plaats op de ranglijst, maar de voorsprong op de achtervolgers Alphense Boys, Zouaven en VOC is marginaal. Daarnaast is Heino met 9 punten uit 3 wedstrijden koploper in de 3e periode, samen met de tegenstander van komende zondag. Er staat dus een heuse topper in deze 3e periode op het programma. SJC won de eerste 2 wedstrijden van laagvliegers VKW en Velsen, maar wist vorige week ook de topper tegen RKAVV winnend af te sluiten: 0-1. Tussendoor wonnen de Noordwijkers ook nog de bekerwedstrijd tegen 2e klasser Antibarbari. Het meest in het oog springende resultaat van SJC is echter wel de formidabele 7-1 overwinning op Rohda begin februari. Dat de volgende 2 wedstrijden dan weer ruim verloren gingen (0-3 tegen Westlandia en 1-5 tegen De Zouaven) toont de wisselvalligheid van de Noordwijkers. De wedstrijd in Heino eindigde op 30 oktober in 1-3. Na een snelle achterstand maakte Jesse Kruiper kort voor rust de gelijkmaker. In de 2e helft ging Heino op zoek naar meer, maar het was SJC dat de wedstrijd een kwartier voor tijd in een tijdsbestek van 2 minuten besliste.

De wedstrijd op sportpark Lageweg begint om 14.00 uur.

Heino 2 speelt zondag de topper tegen concurrent TVC '28 2 in Tubbergen. Bij winst zet de ploeg een flinke stap richting het kampioenschap. Heino 3 gaat op bezoek bij Heeten 2. Verder zijn er zondag thuiswedstrijden voor 35+ (9.30 uur), H5 (10.00 uur), H10 (11.00 uur) en H7 (12.00 uur). Zaterdag ontvangt JO19-1 FC Dalfsen (aanvang 15.00 uur) en gaat JO17-1 op bezoek bij Den Ham. Vr1 speelt om 12.30 uur thuis tegen Swift '64.