Wedstrijdsecretaris senioren

De wedstrijdsecretaris van de senioren vv Heino (mannen en vrouwen) is Kees Bos.
Hij is bereikbaar op 06-10804450 of via email: wedstrijdsecretaris-senioren@vvheino.nl

Bij hem kunt u terecht voor zowel vragen over competitiewedstrijden als over oefenwedstrijden.

Functie
Wedstrijdsecretarissen zijn een belangrijke schakel tussen de vereniging en de KNVB en dragen mede zorg voor een goede wedstrijdplanning en competitie indeling.

Wedstrijdplanning
Naar aanleiding van de mogelijkheden van de vereniging (teams en beschikbare capaciteit) én de competitie-indeling maakt de KNVB een wedstrijdplanning. Daar dienen de teams zich aan te houden. In uitzonderlijke gevallen kan er van afgeweken worden, maar nooit zonder instemming van de tegenstander en toestemming van de KNVB. Leiders kunnen dus niet zelf de aanvangstijd regelen. Noodzakelijke wensen tot wijzigingen moeten gemeld worden bij de desbetreffende wedstrijdsecretaris.

Oefenwedstrijd
Oefenwedstrijden kunnen niet zomaar gepland worden, maar moeten worden geregeld via de desbetreffende wedstrijdsecretaris.