Facebook Toestaan Niet toestaan

Winst bij Voorwaarts

28 maart 2022 19:30

Heino 1 heeft zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Voorwaarts in Twello met 1-2 gewonnen.

Op een moeilijk bespeelbaar veld ontvouwde zich een spannende strijd, met 2 ploegen die voor de winst gingen, maar waarbij van goed voetbal niet heel veel sprake was. Het bleef dan ook lang 0-0, totdat Luc Fakkert in de 38e minuut de score opende. 0-1 leek dan ook de ruststand te worden, maar Voorwaarts kwam in blessuretijd nog langszij door een treffer van Luuk Griever.
In de tweede helft was het spelbeeld niet veel anders: twee ploegen die veel strijd leverden, maar moeilijk tot kansen kwamen. Zo leek een gelijkspel het logische resultaat, maar in de 90e minuut wist Heino de wedstrijd alsnog naar zich toe te trekken. Een vrije trap binnen het strafschopgebied werd door Jesper afgelegd op Luck van den Burg, die beheerst binnenschoot.

Door deze overwinning blijft Heino stevig genesteld in de subtop. Volgende week komt RKHVV op bezoek. De Huissenaren staan op de tweede plaats met evenveel punten als Heino.

Heino 2 won met 3-1 van concurrent TVC en doet volop mee om plek 2. Heino 3 verloor jammerlijk met 3-2 van WWNA 2, na een 2-0 voorsprong bij rust.
JO19-1 verloor met 5-0 bij NEO, terwijl JO17-1 met 1-1 gelijkspeelde tegen Wijhe. Vr1 verloor zaterdag met 1-0 van Hellendoorn.