Nieuwe trainer JO17-1: Peter Breidenbach

3 april 13:00  Na enkele gesprekken was de klik van beide zijden goed. Peter kan zich prima vinden in de manier van opleiden bij vv Heino. Peter zal zich hieronder aan jullie voorstellen.meer »

vv Heino steekt de kam op jubileum Herenkapsalon de Barbier

31 maart 20:00  Herenkapsalon de Barbier vierde onlangs het 40 jarig jubileum en al die jaren sponsorde Afra al onze mooie club....meer »

Zaterdag 3 april kun je weer oud papier brengen!

22 maart 9:00  Inzamelen oud papier in corona-tijd kan elke eerste zaterdag van de maand van 9.00 tot 12.00 uur bij vv Heino. Uiteraard gebeurt dit op gepaste afstand, volg de instructies.meer »

Zonder paasmandje geen pasen!

21 maart 10:00  Samen met Bakkerij van der Most..meer »

Heino Sport maart is uit!

14 maart 19:45   Heino Sport, dit keer geen volledig clubblad, maar een sportbulletin met o.a. een interview met Jennie Hengeveld over hoe het gaat met de kantine in coronatijd. Het bestuur geeft antwoord op "Wat betekent vv Heino voor jou?" en ander kort nieuws. meer »

Update coronasituatie vv Heino

3 maart 19:00  Met ingang van deze week kunnen naast onze jeugdteams ook onze seniorenleden tot en met 26 jaar weer trainen. meer »