Nieuws over de Sallandse Derby

Gisteren, 19 oktober 20:45  Komende zaterdag is het zo ver! Dan staat de enige echte Sallandse Derby, tevens topper in de 1e klasse E, op het programma. meer »

Heino wint sensationeel van koploper Bemmel

17 oktober 21:00  Heino 1 heeft zondagmiddag een spectaculaire overwinning geboekt op Bemmel, dat al zijn wedstrijden nog had gewonnen.meer »

Prachtige opbrengst Albert Heijn spaaractie!

17 oktober 18:00  Dankzij de inzet van onze leden hebben we een prachtig bedrag bij elkaar gespaard met de Albert Heijn spaaractie. Maar liefst 1763 euro! Een bedrag waar we als vereniging erg blij mee zijn. Albert Heijn Van der Worp ontzettend bedankt voor de actie!meer »

Informatie over de ledenpas

16 oktober 20:00  Afgelopen jaren was het gebruikelijk dat we aan het begin van het seizoen ledenpassen verstuurden naar al onze leden.meer »

Verklaring omtrent gedrag

16 oktober 19:45  vv Heino is een vereniging voor iedereen die wil voetballen: iedereen is welkom. vv Heino is meer dan voetbal alleen: we staan voor sportief samenwerken en dat maken we waar met de elf basisregels van Fair play. meer »

Heino Sport oktober is uit!

14 oktober 21:00  Heino Sport oktober is uit, met o.a. een interview met de ‘Jannemannen’, scheidsrechters worden in het zonnetje gezet en in de rubriek ‘meer dan alleen voetbal’, Gudy Luchjenbroers. Verder ‘de geur van nat gras en gehaktballen’, battle of the teams, pupil van de week en zo nog meer nieuws …meer »