Bekijk de tweede aflevering van Heino Inside

1 januari 19:45  De tweede aflevering van Heino Inside is uit!meer »

Heino Sport december is uit!

24 december 23:30  Heino Sport december is uit in deze kerstperiode, met o.a. een item over de vrijwilligers van vv Heino, de notulen van de algemene ledenvergadering, sinterklaasfoto’s en even stilstaan bij een afscheid van een bestuurslid met een lange reeks aan herinneringen en zo nog meer nieuws …meer »

Martijn de Vogel verlengt contract bij vv Heino

18 december 20:00  Martijn de Vogel zal ook het komende seizoen trainer zijn van Heino 1.meer »

Gedeeltelijke sluiting kantine

3 december 13:00  In verband met de coronamaatregelen zoals die op 18-12 zijn afgekondigd is de kantine voorlopig helemaal gesloten.

Aankondiging uitbetaling crowdfundingsactie

3 december 9:30  Hierbij een mededeling over de aflossing en rentebetaling van de crowdfundingsactie van 2016 voor de renovatie van de kantine.meer »

Heino verliest van Winterswijk

29 november 21:00  Heino heeft afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen Winterswijk met 2-1 verloren. Daarmee verliest de ploeg van Martijn de Vogel de aansluiting met de bovenste plaatsen.meer »