Schitterende overwinning op SDV Barneveld

Vandaag, 26 februari 10:45  Heino 1 heeft met 0-5 gewonnen bij SDV Barneveld.meer »

Zaterdag uit naar SDV Barneveld

23 februari 16:45  Heino 1 speelt zaterdag uit tegen SDV Barneveldmeer »

Verlies tegen Scherpenzeel

20 februari 18:45  Heino 1 heeft de thuiswedstrijd tegen Scherpenzeel met 0-2 verloren.meer »

17 april Meidenpromotiemiddag

19 februari 18:00  Meiden, voetbal iets voor jou? Kom gratis 3x meetrainen en sluit af met de meidenpromotiemiddag op 17 april. Meer informatie volgt nog. meer »

25 februari de ultieme race experience, geef je snel op!

18 februari 10:45  Geef je op voor een mooie sponsordeal voor leden van vv Heino met Racesquare Zwolle. In een Race Experience van een uur race je een geheel Formule 1 weekend! Dat houdt in: oefenen in de vrije training, je snelste ronde neerzetten in kwalificatie en laten zien hoe snel je bent in de race.meer »

Nieuwbrief Zaalvoetbal Heino: Januari '24

18 februari 9:00  Welkom bij de nieuwsflitsen met betrekking tot de Zaalvoetbalcompetitie Heino. In deze brief willen we jullie meenemen in de gebeurtenissen van afgelopen maand.meer »