Blessures - Voetbalvereniging Heino

Blessures

Blessures

Het is helaas onmogelijk om iedereen te behandelen/begeleiden bij blessures, daarom hieronder de diverse mogelijkheden variërend van behandeling tot advisering rondom sportgezondheid c.q. blessures.Jeugdteams en de lagere seniorenteams

Acute blessures

Raak je geblesseerd dan is voor de jeugdteams en de lagere seniorenteams het eerste aanspreekpunt je huisarts of bij ernstige zaken de huisartsenpost. Gebeurt dit op ons eigen sportpark, dan zullen uiteraard de dan aanwezige leden van ons medisch team of sportparkdienst bereid zijn om te helpen!

Langdurige blessures

Voor adviezen inzake langdurige blessures kan men terecht bij de medische staf, maar alleen op afspraak! Algemene coördinatie/leiding Jan Roeke (Sportverzorger), bereikbaar via 06-50951133 of jan.roeke@ziggo.nl. Afspraken graag via trainer of leider!

Wanneer iemand toch gebruik wil maken van fysiotherapeut Robert Spenkelink, dan kan dit natuurlijk altijd in zijn praktijk in Nijverdal, deze is te bereiken via: 0548-610958. Daarnaast kun je ook terecht bij onze plaatselijke fysiotherapie in de sportschool in Heino, deze is te bereiken via: 0572-363023.

Alvast bedankt voor de medewerking.

De technische commissie

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!