Nieuws van onze sponsoren

Nieuws van onze sponsoren

Businessevent Sallandse Derby

19 april 21:00  Op 7 mei staat de Sallandse Derby op het programma! Een altijd bijzondere wedstrijd en zeker na de historische 3-1 overwinning thuis op Rohda.meer »

186x gelezen

Heino Sport maart is uit!

16 maart 23:45  In dit nummer gaat Jessica op de koffie bij ons kersverse erelid Harm Steg en zijn vrouw Geesje, een interview met de oude en de nieuwe voorzitter van de technische commissie, een sfeerimpressie 45+ 7x7 voetbal, de bestuurstafel, evenementencommissie en nieuws van de sponsorcommissie en nog veel meer informatie .... meer »

253x gelezen

Sponsoren opgelet! Wie wordt de nieuwe Heino Master?

12 maart 20:15  De golfsport wordt steeds populairder bij het grote publiek. Op dit moment zijn er zeker 120 (oud) Heinoërs te vinden die genieten van de sport. Al meer dan een decennium strijden deze golfers om het prestigieuze jasje tijdens de jaarlijkse 'Heino Masters', het officiële Heinose golfkampioenschap.meer »

109x gelezen

Beekman Elektro gefeliciteerd!

6 maart 19:00  Topsponsor Beekman Elektro vierde op 21 februari 2022 haar 50 jarig bestaan. Een bijzondere mijlpaal waar Erik en zijn team trots op mag zijn. Erik gefeliciteerd en nog vele jaren!meer »

23x gelezen

Welkom nieuwe sponsoren!

1 maart 19:45  Met trots kunnen we melden dat Eikenaar Makelaardij, Holterman Auto's, Jansen Wijhe, De Haan Caravans en Triflex de afgelopen tijd sponsor zijn geworden van onze mooie vereniging! We stellen ze graag aan jullie voor...meer »

113x gelezen

Heino Sport december is uit!

24 december 23:30  Heino Sport december is uit in deze kerstperiode, met o.a. een item over de vrijwilligers van vv Heino, de notulen van de algemene ledenvergadering, sinterklaasfoto’s en even stilstaan bij een afscheid van een bestuurslid met een lange reeks aan herinneringen en zo nog meer nieuws …meer »

261x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!