Nieuws van onze sponsoren

Businessevent Sallandse Derby

19 april 21:00  Op 7 mei staat de Sallandse Derby op het programma! Een altijd bijzondere wedstrijd en zeker na de historische 3-1 overwinning thuis op Rohda.meer »

Heino Sport maart is uit!

16 maart 23:45  In dit nummer gaat Jessica op de koffie bij ons kersverse erelid Harm Steg en zijn vrouw Geesje, een interview met de oude en de nieuwe voorzitter van de technische commissie, een sfeerimpressie 45+ 7x7 voetbal, de bestuurstafel, evenementencommissie en nieuws van de sponsorcommissie en nog veel meer informatie .... meer »