Nieuws van onze sponsoren - Voetbalvereniging Heino

Nieuws van onze sponsoren

Nieuws van onze sponsoren

Eerste editie Final League MO13 en MO20

26 mei 20:30  De eerste editie van de Final League staat voor de deur. Dit is een toernooi georganiseerd voor voetballende Meiden. En de vv Heino gaat dit toernooi organiseren voor MO13 en MO20! meer »

52x gelezen

Welkom nieuwe sponsoren!

23 december 21:15  Met trots kunnen we melden dat Nijenhuis Truck Solutions, Fysio Sas, Grand Café de Fabriek, Poets Prof en Bureau Saam de afgelopen tijd sponsor zijn geworden van onze mooie vereniging! We stellen ze graag aan jullie voor…meer »

222x gelezen

Businessevent met Bas Nijhuis! Ben jij er bij?

7 september 10:30  Aankomende vrijdag organiseren we een businessevent met als spreker topscheidsrechter Bas Nijhuis! Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Lijkt het je leuk om hierbij te zijn, en samen met onze sponsoren het seizoen af te trappen? Opgeven kan via sponsorheino@gmail.com!

165x gelezen

Topsponsor Beekman Elektro gaat verhuizen!

29 augustus 18:15  Onlangs presenteerde topsponsor Beekman Elektro het plan voor een nieuw te bouwen pand aan de Heesweg 46 te Raalte. Het nieuwe pand geeft ruimte aan de ambities en groei die deze mooie onderneming doormaakt! Het is maar liefst drie keer groter en bevat kantoor en magazijnruimte. Uiteraard biedt deze mooie stap ook weer kansen voor nieuwe collega's. In het team van Beekman Elektro staan een aantal mooie vacatures open. Geïntresseerd? Neem een kijkje op de website. meer »

199x gelezen

Businessevents Bas Nijhuis & Sallandse Derby

29 augustus 18:15  Sponsoren opgelet: vv Heino organiseert op 9 en 24 september twee interessante businessevents! Tijdens het eerste businessevent trappen we gezamenlijk het seizoen af met niemand minder dan topscheidsrechter Bas Nijhuis! Een avond vol anekdotes uit het topvoetbal onder het genot van een hapje en drankje! Op 24 september vindt, traditiegetrouw, het businessevent de Sallandse Derby plaats. Samen met de sponsoren en vrienden van Rohda werken we toe naar een sfeervolle avond met veel strijd op het veld. Weet vv Heino 1 weer te winnen? Op geven voor beide events kan via sponsorheino@gmail.com onder vermelding van uw naam en aanwezigen.

129x gelezen

Businessevent Sallandse Derby

19 april 21:00  Op 7 mei staat de Sallandse Derby op het programma! Een altijd bijzondere wedstrijd en zeker na de historische 3-1 overwinning thuis op Rohda.meer »

275x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!