Nieuws van onze sponsoren

Nieuws van onze sponsoren

Prachtige opbrengst Albert Heijn spaaractie!

17 oktober 18:00  Dankzij de inzet van onze leden hebben we een prachtig bedrag bij elkaar gespaard met de Albert Heijn spaaractie. Maar liefst 1763 euro! Een bedrag waar we als vereniging erg blij mee zijn. Albert Heijn Van der Worp ontzettend bedankt voor de actie!meer »

40x gelezen

Grand Café de Baron voorziet Heino 12 van kleding!

17 oktober 17:00  Dankzij Grand Café de Baron lopen de mannen van Heino 12 er komende seizoenen goed bij. De spelers zijn graag geziene gasten bij de Baron en ze hebben Maikel bereid gevonden om hun te sponsoren. Maikel bedankt!meer »

5x gelezen

Heino Sport oktober is uit!

14 oktober 21:00  Heino Sport oktober is uit, met o.a. een interview met de ‘Jannemannen’, scheidsrechters worden in het zonnetje gezet en in de rubriek ‘meer dan alleen voetbal’, Gudy Luchjenbroers. Verder ‘de geur van nat gras en gehaktballen’, battle of the teams, pupil van de week en zo nog meer nieuws …meer »

172x gelezen

Sponsorevenement Sallandse Derby!

13 oktober 19:15  Op 23 oktober staat De Sallandse Derby op het programma! Een bijzondere wedstrijd na een even zo goed bijzonder jaar. We zijn enorm blij dat we weer kunnen voetballen en samen van het voetbal gaan genieten! meer »

92x gelezen

Sponsortoernooi - TEAMWORK op het veld

13 september 17:30  Wordt het beste bedrijventeam van Heino en omstreken. Samen met minimaal 5 collega's kijken of de teamspirit op het veld ook mooie resultaten geeft. Na afloop tijd voor een drankje en een hapje. meer »

93x gelezen

Sponsoren en leden winnen samen met de vv Heino win-win!

16 juni 18:00  Een mooi initiatief om leden en sponsoren samen te brengen...meer »

275x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!