Nieuws van onze sponsoren - Voetbalvereniging Heino

Nieuws van onze sponsoren

Welkom nieuwe sponsoren!

23 december 21:15  Met trots kunnen we melden dat Nijenhuis Truck Solutions, Fysio Sas, Grand Café de Fabriek, Poets Prof en Bureau Saam de afgelopen tijd sponsor zijn geworden van onze mooie vereniging! We stellen ze graag aan jullie voor…meer »

Businessevent met Bas Nijhuis! Ben jij er bij?

7 september 10:30  Aankomende vrijdag organiseren we een businessevent met als spreker topscheidsrechter Bas Nijhuis! Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Lijkt het je leuk om hierbij te zijn, en samen met onze sponsoren het seizoen af te trappen? Opgeven kan via sponsorheino@gmail.com!

Topsponsor Beekman Elektro gaat verhuizen!

29 augustus 18:15  Onlangs presenteerde topsponsor Beekman Elektro het plan voor een nieuw te bouwen pand aan de Heesweg 46 te Raalte. Het nieuwe pand geeft ruimte aan de ambities en groei die deze mooie onderneming doormaakt! Het is maar liefst drie keer groter en bevat kantoor en magazijnruimte. Uiteraard biedt deze mooie stap ook weer kansen voor nieuwe collega's. In het team van Beekman Elektro staan een aantal mooie vacatures open. Geïntresseerd? Neem een kijkje op de website. meer »

Businessevents Bas Nijhuis & Sallandse Derby

29 augustus 18:15  Sponsoren opgelet: vv Heino organiseert op 9 en 24 september twee interessante businessevents! Tijdens het eerste businessevent trappen we gezamenlijk het seizoen af met niemand minder dan topscheidsrechter Bas Nijhuis! Een avond vol anekdotes uit het topvoetbal onder het genot van een hapje en drankje! Op 24 september vindt, traditiegetrouw, het businessevent de Sallandse Derby plaats. Samen met de sponsoren en vrienden van Rohda werken we toe naar een sfeervolle avond met veel strijd op het veld. Weet vv Heino 1 weer te winnen? Op geven voor beide events kan via sponsorheino@gmail.com onder vermelding van uw naam en aanwezigen.

Businessevent Sallandse Derby

19 april 21:00  Op 7 mei staat de Sallandse Derby op het programma! Een altijd bijzondere wedstrijd en zeker na de historische 3-1 overwinning thuis op Rohda.meer »

Heino Sport maart is uit!

16 maart 23:45  In dit nummer gaat Jessica op de koffie bij ons kersverse erelid Harm Steg en zijn vrouw Geesje, een interview met de oude en de nieuwe voorzitter van de technische commissie, een sfeerimpressie 45+ 7x7 voetbal, de bestuurstafel, evenementencommissie en nieuws van de sponsorcommissie en nog veel meer informatie .... meer »