Nieuws van onze sponsoren

Heino Sport december is uit!

24 december 23:30  Heino Sport december is uit in deze kerstperiode, met o.a. een item over de vrijwilligers van vv Heino, de notulen van de algemene ledenvergadering, sinterklaasfoto’s en even stilstaan bij een afscheid van een bestuurslid met een lange reeks aan herinneringen en zo nog meer nieuws …meer »

vv Heino win-win: Van Dam organiseert verschillende proeverijen!

24 oktober 10:00  Onze sponsor Partyservice van Dam organiseert komende maand een aantal leuke proeverijen! meer »

Fraaie reclame-uitingen van onze sponsoren!

18 oktober 21:45  Afgelopen periode zijn er een aantal mooi nieuwe reclame-uitingen aangebracht op ons sportpark. Graag brengen we een aantal bij jullie onder de aandacht:meer »

Sponsoren bedankt!

18 oktober 19:00  Met de steun onze sponsoren kunnen we ieder seizoen genieten van het voetbal! Ook dit seizoen lopen onze teams er op en top bij. Dit dankij de teamsponsoren! Daarom zetten we deze geweldige groep ondernemers graag in het zonnetje!meer »

Prachtige opbrengst Albert Heijn spaaractie!

17 oktober 18:00  Dankzij de inzet van onze leden hebben we een prachtig bedrag bij elkaar gespaard met de Albert Heijn spaaractie. Maar liefst 1763 euro! Een bedrag waar we als vereniging erg blij mee zijn. Albert Heijn Van der Worp ontzettend bedankt voor de actie!meer »

Grand Café de Baron voorziet Heino 12 van kleding!

17 oktober 17:00  Dankzij Grand Café de Baron lopen de mannen van Heino 12 er komende seizoenen goed bij. De spelers zijn graag geziene gasten bij de Baron en ze hebben Maikel bereid gevonden om hun te sponsoren. Maikel bedankt!meer »