Nieuws van onze sponsoren

Prachtige opbrengst Albert Heijn spaaractie!

17 oktober 18:00  Dankzij de inzet van onze leden hebben we een prachtig bedrag bij elkaar gespaard met de Albert Heijn spaaractie. Maar liefst 1763 euro! Een bedrag waar we als vereniging erg blij mee zijn. Albert Heijn Van der Worp ontzettend bedankt voor de actie!meer »

Grand Café de Baron voorziet Heino 12 van kleding!

17 oktober 17:00  Dankzij Grand Café de Baron lopen de mannen van Heino 12 er komende seizoenen goed bij. De spelers zijn graag geziene gasten bij de Baron en ze hebben Maikel bereid gevonden om hun te sponsoren. Maikel bedankt!meer »

Heino Sport oktober is uit!

14 oktober 21:00  Heino Sport oktober is uit, met o.a. een interview met de ‘Jannemannen’, scheidsrechters worden in het zonnetje gezet en in de rubriek ‘meer dan alleen voetbal’, Gudy Luchjenbroers. Verder ‘de geur van nat gras en gehaktballen’, battle of the teams, pupil van de week en zo nog meer nieuws …meer »

Sponsorevenement Sallandse Derby!

13 oktober 19:15  Op 23 oktober staat De Sallandse Derby op het programma! Een bijzondere wedstrijd na een even zo goed bijzonder jaar. We zijn enorm blij dat we weer kunnen voetballen en samen van het voetbal gaan genieten! meer »

Sponsortoernooi - TEAMWORK op het veld

13 september 17:30  Wordt het beste bedrijventeam van Heino en omstreken. Samen met minimaal 5 collega's kijken of de teamspirit op het veld ook mooie resultaten geeft. Na afloop tijd voor een drankje en een hapje. meer »

Sponsoren en leden winnen samen met de vv Heino win-win!

16 juni 18:00  Een mooi initiatief om leden en sponsoren samen te brengen...meer »