Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

Marie Christine Zuidwijk is al enkele jaren vertrouwenspersoon voor leden van de vv Heino.
In onderstaande lees je wanneer je een beroep op haar kunt doen en hoe je met haar in contact kunt komen.

Als je lid bent van vv Heino, wil je natuurlijk op een plezierige manier samen met anderen voetballen.
Samen met je teamgenoten, trainers en begeleiders sportief bezig zijn en op een vriendschappelijke manier met elkaar om gaan. Natuurlijk ontstaan hierbij wel eens problemen, die je dan meestal gezamenlijk kunt oplossen. Het kan voorkomen dat je in een situatie verzeild raakt, die je zelf niet goed kunt oplossen, omdat je het probleem niet kunt of durft te bespreken. Je kunt daarbij denken aan ongewenst gedrag zoals bijvoorbeeld pesten, agressie, discriminatie of seksuele intimidatie. Kom je hier zelf niet uit dan kun je terecht bij de vertrouwenspersoon. De vertrouwenspersoon biedt een luisterend oor en zoekt samen met jou naar manieren om met het probleem om te gaan. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan advies, ondersteuning, kijken of er bemiddeling wenselijk is of doorverwijzen naar hulpverlening. Het is belangrijk te weten dat ook jeugdleden, of hun
ouders 
namens hen een beroep kunnen doen op de vertrouwenspersoon. Alles wat besproken wordt met de vertrouwenspersoon is vertrouwelijk. Zij zal niets met anderen bespreken zonder jouw toestemming.

Marie Christine Zuidwijk voetbalt zelf niet, is moeder van Karel Kees en Willem, drie jeugdspelers van vv Heino en in het dagelijks leven sinds 2004 huisarts in Zwolle. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 20066741 of mczuidwijk@gmail.com.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!