Sponsoring bij vv Heino

Wat betekent sponsoring bij vv Heino?

Ons verenigingsmotto is we zijn meer dan voetbal alleen’  en we benadrukken hiermee dat we een goed verenigingsleven nastreven waarin iedereen zich welkom voelt. Als sponsor levert u hier een belangrijke bijdrage aan en maakt u daarom integraal onderdeel uit van onze vereniging en het netwerk dat wij als vereniging hebben.

"vv Heino zet zich, als hechte dorpsvereniging, in voor een actief netwerk van sponsoren, ondernemers en leden, waarin afspraken duidelijk zijn en we samen winnen!"

Wat kenmerkt sponsoring bij vv Heino?

Duidelijkheid
De relatie tussen sponsor en vereniging is er één die gekenmerkt wordt door duidelijkheid. Dit houdt in dat afspraken duidelijk zijn en we weten wat we van elkaar mogen verwachten.

Waardering
Zowel de sponsor als vereniging hecht waarde aan de goede naam en die van elkaar, en draagt zorg voor deze goede naam. We hebben respect voor elkaar en gunnen elkaar handel.

Betrokkenheid
De relatie tussen sponsor en vereniging wordt mede gekenmerkt door betrokkenheid. Dit betekent dat er regelmatig contact is tussen sponsor en vereniging, de sponsor zijn weg weet binnen de vereniging, actieve communicatie is vanuit de vereniging en de sponsor betrokken wordt bij de activiteiten binnen de vereniging.