Hoe gaan we samen voor de winst?

Sponsoring bij vv Heino

Sponsoring bij vv Heino betekent gaan voor de win-win en samen kansen benutten! Ons verenigingsmotto is we zijn meer dan voetbal alleen’  en we benadrukken hiermee dat we een goed verenigingsleven nastreven waarin iedereen zich welkom voelt. Als sponsor maakt u dit mogelijk en wij zien de sponsor daarom ook als onderdeel van de vereniging. Wat mag u verwachten?

I. Duidelijkheid
We maken duidelijke afspraken met elkaar en u weet ten alle tijden wat u van ons mag verwachten.

II. Waardering
We hechten waarde aan uw goede naam, gunnen elkaar handel en zijn altijd opzoek naar de win-win.

III. Betrokkenheid
We zoeken regelmatig contact met u, betrekken u bij onze evenementen en wedstrijden en zorgen dat op op de hoogte bent van het laatste nieuws van vv Heino!

Onze mogelijkheden

We zijn altijd opzoek naar creatieve sponsormogelijkheden. We denken daarom graag met u mee om samen een winnend team te vormen! Een greep uit onze mogelijkheden:

1. Boarding

Op diverse plekken op het sportpark bieden wij de mogelijkheid voor reclameborden en -doeken. Zo kunt u op het hoofdveld op een toonaangevende plaats werken aan uw naamsbekendheid.

2. Digitale reclame

Ook bieden we diverse digitale plaatsen waar u uw naam kan tonen. Uw bedrijf op onze website digitaal in beeld onder het meest bezochte item ‘programma’ zaterdag of zondag of op de schermen in de volle kantine.

3. Kleding

Met een groot aantal jeugd- en seniorenteams heeft u de mogelijkheid om ook diverse teams te sponsoren. Leiders en spelers nemen uw naam mee de regio in.

Onze mogelijkheden

sponsorvoorkant-2021.jpg