Facebook Toestaan Niet toestaan

Gelijkspel tegen De Bataven

26 april 2022 19:45

Heino 1 heeft afgelopen zondag gelijkgespeeld tegen De Bataven. De wedstrijd eindigde zoals hij begon: 0-0.

De eerste helft gebeurde er bijzonder weinig. Halverwege de eerste helft was de thuisploeg gevaarlijk met een vlammend schot van afstand en kort voor rust kon Sten een kopbal uit een corner niet genoeg richting meegeven en dat was het wel zo'n beetje. In de tweede helft gebeurde er meer en na een klein kwartier dacht Heino de 0-1 te maken, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Kort daarop moest Kevin tot twee keer toe handelend optreden, maar hij hield zijn doel schoon. Het laatste kwartier wist Heino nog wat kansjes bij elkaar te voetballen, maar ook De Bataven liet zich niet onbetuigd. Gescoord werd er evenwel niet, waardoor de wedstrijd einigde in 0-0.

Komende zondag speelt Heino 1 weer een belangrijke thuiswedstrijd: concurrent voor plek 2 Bemmel komt dan op bezoek.