Dovenetellaan 150
6841EE
ARNHEM
tel. 026-3211967

Heino 1 heeft zichzelf afgelopen zondag een slechte dienst bewezen door de wedstrijd tegen MASV met 3-1 te verliezen. In plaats van de aansluiting bij de middenmoot te pakken, belandde Heino daardoor zelf weer op de laatste plaats.

Heino begon, na een prima lunch van Bij Ne9en en een comfortabele busreis, in bijna dezelfde opstelling als vorige week. Alleen Stijn Kogelman startte in de basis in plaats van Rick Vreeswijk. Heino liet in de beginfase zien de goede lijn van de laatste weken door te willen trekken en nam het initiatief in de wedstrijd. MASV zakte geduldig in. Hierdoor ontstonden er in het eerste deel van de wedstrijd maar weinig kansen. In de 37e minuut werd het pas echt spectaculair. Eerst spatte een schot van de thuisploeg op de lat uiteen en in de tegenstoot leek Stijn Kogelman te kunnen scoren, maar zijn poging ging net langs het doel. Hierdoor, en omdat de scheidsrechter twee penaltyclaims van Heino naast zich neerlegde, werd er in de eerste helft niet gescoord.
De tweede helft was amper begonnen of MASV opende de score. Balverlies achterin werd genadeloos afgestraft. Een kwartier later werd het, wederom na geklungel in de defensie, zelfs 2-0 en kort daarna besliste MASV de wedstrijd door een penalty te benutten. Met verse krachten probeerde Heino het tij nog te keren, maar verder dan een eretreffer - Matthias Reimink kon scoren na een scrimmage voor het doel - kwam Heino niet. In de slotfase raakte de net ingevallen Jesse Kruiper nog geblesseerd, waardoor reservekeeper Rick Oostewechel in moest vallen en Mike te Wiele als stormram in de spits geposteerd werd. Dat leverde echter geen doelpunten meer op, waardoor MASV de wedstrijd met 3-1 wist te winnen en de laatste plaats weer overdroeg aan Heino.

Heino 2 won de topper tegen DVC '26 in Didam met 3-1, waardoor de ploeg van Noah Bruggeman nu alleen aan kop gaat. Heino 3 wist ook met 3-1 te winnen, van Albatross 2. Hiermee pakt ook het 3e de koppositie in de reserve 2e klasse. Zaterdag gingen JO19-1 (3-0 tegen Den Ham) en JO17-1 (8-2 tegen ATC '65) ten onder, terwijl Vr1 wel wist te winnen: 5-0 tegen SVO Wierden.

Komend weekend staat in het teken van bekervoetbal. Donderdagavond om 20.00 uur speelt Heino 2 thuis tegen KCVO 1 en zaterdagmiddag speelt Heino 1 thuis tegen VIOS Vaassen (aanvang 14.00 uur). Ook voor H4, H6, H8, H11 en 35+ staat de eerste knock-outronde op het programma.